2011. április 18., hétfő

Cegléd kártya, kistérségi kártya .




Cegléd Kártya program. A kártya kiváltásával kulturális, sport és egyéb kereskedelmi szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A kártya használatával Cegléd valamennyi lakója - fiatal, idős, családos vagy egyedül élő - vagy idelátogatója egyaránt megtalálja számára értékes és vonzó szolgáltatásokat a kedvezmények között. A kártya birtokosa a programhoz csatlakozott elfogadóhelyeken tudja használni a kártyát.


A ceglédi lakosok és a hagyományos üzletek, vállalkozások egymásra találása. A csatlakozott kereskedők, szolgáltatók és vendéglátók bizonyos kedvezményeket  nyújtanak annak érdekében, hogy a tudatosan vásárlók, fogyasztók őket, a Cegléd Kártya Program tagjait részesítsék előnyben. Így a Cegléden megtermelt forintok itt is maradnak, ami elengedhetetlen feltétele városunk fejlődésének.
Ki igényelheti a kártyát?
A kártyát 14 évnél idősebb állampolgárok igényelhetik a kártyaigénylő adatlap kitöltésével.
Mennyibe kerül a kártya?
A Cegléd Kártya éves díja bruttó 1 200 forint (nyugdíjasoknak igazolványuk felmutatásával 1 000 forint).
Hogyan lehet hozzájutni a Városkártyához?
Személyesen a Cegléd Kártya Ügyfélszolgálatán (Tourinform Iroda - Cegléd, Kossuth tér 1.), illetve ezen a honlapon a Kártyaigénylés menüpontban. A kártya éves díját személyes rendelés esetén készpénzben, internetes rendelés  esetén átutalással egyenlítheti ki.
Mikortól lehet igénybe venni a kedvezményeket?
A Cegléd Kártya nyújtotta kedvezményeket a kártya átvételétől lehet igénybe venni.
Mikor kapom meg a kártyát?
A kártyát személyes igénylés esetén azonnal, internetes igénylés esetén a kártyadíj beérkezésétől számított 1 héten belül postán vagy személyesen veheti át.
Hogyan lehet használni a kártyát?
A kártyabirtokos minden esetben a fizetést megelőzően köteles jelezni a Cegléd Kártya használatának szándékát! A kártya névre szóló és használata át nem ruházható. A kártya birtokosa a kedvezmény igénybevételekor köteles a kártyát felmutatni és a pénztáros kérésére azt átadni, aki a jogosultságot ellenőrizheti.

Meddig érvényes a kártya?
A kártya a kiváltástól számított 1 évig érvényes, melyet követően a kártya cseréje nem szükséges, csupán érvényesíteni kell a Cegléd Kártya Ügyfélszolgálatán vagy interneten keresztül honlapunkon, az Internetes hosszabbítás menüpont alatt.
Hogyan értesülhetek a kártya új információiról, valamint az új elfogadóhelyekről?
Itt a Cegléd Kártya honlapján ( http://www.cegledkartya.hu/index.html), itt feliratkozhat a Cegléd Kártya időszaki hírlevelére is. Akcióinkat, híreinket rendszeresen megtalálhatja a helyi médiában, valamint a kiadványainkban, illetve elérhetőek vagyunk Facebookon is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése